Black Friday 2020

Är du ute efter en powerbank så hoppas vi att du kollar in våra Black Friday erbjudanden med start natten till den sista fredagen i November 27/11 - 2020. Många har väntat med att köpa nya prylar till just Black Friday som numera är en välkänd shoppingdag med extremt pressade priser. Vi på Powerbank Specialisten önskar alla en lyckad Black Friday 2020! Glöm bara inte bort att ta dagen med ro och se till att njuta av årets bästa priser!

Black Friday på Powerbankspecialisten.se

Black Friday närmar sig! Natten mellan Torsdag och Fredag den 27/11 släpper vi massvis av erbjudanden på powerbank och relaterade tillbehör. Vi kommer att ladda upp med powerbanks, USB-laddare och kablar som klockan 00:00 fredagen den 27/11 prissänks till extremt attraktiva nivåer! Kampanjer kommer att gälla flera modeller och märken.

Powerbank i flera storlekar

Vi vill erbjuda hela sverige en trevlig Black Friday, därför ser vi till att vi har erbjudanden för flera olika typer av powerbanks. Bra priser kommer att finnas på modeller med kapacitet på alltifrån 2500mAh till över 20000mAh. Även tillbehör som laddare och kablar kommer att finnas i olika modeller och utföranden med bl.a. USB-A, USB-C och lightning kontakt.

Black Friday, vad är det?

Black friday är en av de allra största shoppingdagarna i världen. Ursprungligen kommer traditionen inte helt oväntat från USA, där denna dag alltid infinner sig dagen efter Thanksgiving vars datum varierar från år till år men firas alltid den fjärde Torsdagen i November, i år infaller dagen den 26 November. Black Friday har under 2000-talet fått fäste i flera länder och världsdelar och har allteftersom fått fotfäste även i Sverige. Black Friday uppfattas positivt av många konsumenter men har även fått en del negativ uppmärksamhet från vissa håll.