Hem » Powerbank » Eluttag

Eluttag

Powerbank med eluttag

Powerbankar med eluttag kan driva och ladda mindre apparater och elektronikprylar via en vanlig stickkontakt. Merparten av alla powerbanks på marknaden idag laddar endast prylar via diverse USB-portar vilket begränsar användningsområdet till mobiler, surfplattor och andra USB drivna småprylar.

Power Stations för lång drift & stora apparater

Våra Power Stations har stor kapacitet och laddar i princip allt du kan tänka dig. Vi har både små modeller och riktigt kraftfulla som driver laptops, drönare, köksapparater, campingutrustning, tv apparater, cpap (andningsmaskin osv.

Portabelt eluttag

Med ett portabelt eluttag kan du ladda i princip vad som helst, var som helst. Plugga in stickkontakten i det portabla eluttaget och tryck på startknappen så laddas enheten precis som via eluttaget i väggen.

  • Laddar din laptop

Slipp leta efter en powerbank med krångliga adaptrar som ska passa jus din dator. Via en powerbank med eluttag laddas din laptop smidigt upp via datorns originalladdare som sätts i powerbankens eluttag. 

  • Effekt från 65W till 3000W

Det skiljer en del i max effekt mellan de olika modellerna, de mindre modellerna kan via sitt 220V AC uttag ladda eller driva apparater med 65-80W kontinuerlig effekt medan värstingmodellen från Xtorm har en max effekt på hela 200W och en kapacitet på imponernade 41600mAh. De större "Power Station" modellerna har 220V uttag med effekt på 600W upp till 3000W.

  • Snabb uppladdning av powerbank

De flesta modellerna laddas upp riktigt snabbt via medföljande 19VDC laddare. Uppaddningstiden för ett portabelt batteri på ca 20000mAh ligger på ynka 4 timmar. Xtorm AC Power Bank 20800mAh laddas via USB-C vilket tar lite längre tid, men är riktigt smidigt om man vill kunna ladda powerbanken i bilens cigguttag eller via en vanlig mobilladdare i väggen.

  • Nyutvecklad snabbladdning av EcoFlow

EcoFlows Power Stations laddas riktigt snabbt via nyutvecklad teknik, det tar endast ca 2 timmar för full uppladdning, vilket är extremt snabbt för så pass kraftfulla batterier.