Hem » Powerbank » Medium <13000mAh

Medium <13000mAh

Sortera efter egenskaper Laddar...
Funktioner:  
Snabbladdning: iPhone 8 och X snabbladdas via Power Delivery, Samsung Galaxy via Quick Charge: (QC 3.0 / PD)

Powerbanks med 10000mAh är populära p.g.a. en relativt låg vikt samtidigt som kapaciteten är tillräcklig för att ladda upp mobilen ca 2 till 4 gånger. De flesta av dessa modellerna har även två laddportar vilket underlättar när flera enheter behöver laddas samtidigt.

Det finns gott om modeller att välja mellan med medelstor kapacitet på runt 10000mAh. Vissa modeller har egenskaper som trådlös laddning och solcellsladdning medan andra har speciella portar såsom USB-C och DC utgångar. Några av modellerna är vattentäta och stryktåliga vilket är egenskaper som passar bra vid användning utomhus.

Hur många laddningar ger powerbank med 10000mAh?

En powerbank med kapaciteten 10000mAh räcker till några laddningar av en vanlig smartphone eller till 1 laddning av en liten surfplatta. Exakt hur många laddningar som kan ges till just din enhet beror på hur stort betteri enheten har. En normalstor mobiltelefon har ca 2500mAh och kan laddas ungefär 3 gånger via en portabel laddare på 10000mAh. Läs mer om beräkning av kapacitet eller se hur många mAh din enhet har i vår mAh lista.