Hem » Powerbank » Powerbank EasyAcc Monster
Powerbank EasyAcc Monster

Powerbank EasyAcc Monster

Powerbank med prestanda utöver det vanliga!

Med grym prestanda och fyra USB-portar förtjänar denna powerbank serie uppmärksamhet! EasyAcc Monster klarar med enkelhet av att ladda en mobil eller surfplatta flertalet gånger. Du kan använda alla USB-portar och ladda fyra enheter samtidigt p.g.a. den höga strömstyrkan.

Powerbank Monster är ett självklart val för dig som har högt ställda krav på kapacitet. Stor kapacitet medför dock generellt sett längre laddningstider, men EasyAcc har hittat en unik lösning på detta problem genom att laddningen sker genom två micro-USB-portar samtidigt vilket resulterar i laddning i dubbel hastighet. Ett extra plus är att EasyAcc integrerat en riktigt bra ficklampa! Modellen finns i två varianter med olika kapacitet, 20000mAh samt 26000mAh men är i övrigt identiska i design och storlek.

Kolla gärna in våra populära paket där en strömstark väggladdare med dubbla portar ingår som passar perfekt för uppladdning av Powerbank Monster. Laddaren passar även bra till laddning av mobiltelefonen och surfplattan!