Hem » Laddare » Trådlös

Trådlös

Trådlösa Qi laddare. Ladda mobilen eller annan Qi enhet via en trådlös laddare. Qi har blivit standard för flera nya mobiltelefoner, det är dock endast ett fåtal märken som sett till att mobilerna kan laddas i hög hastighet även trådlöst. Till dessa hör Apple och Samsung som lanserat modeller med möjlighet till snabbare laddningshastighet än normalt. iPhone 8, 8 Plus och samtliga iPhone X modeller kan laddas i 7.5W medan Samsung mobiler med "Fast Wireless Charging" stöd laddas i 10W. För snabb uppladdning av dessa enheter krävs en Qi laddare med hög effekt och en koppling till en adapter med QC 2.0 port, (eller nyare QC version).

Snabb trådlös laddning

Alla våra trådlösa laddare snabbladdar både Qi kompatibla iPhone och Samsung Galaxy modeller. Vi rekommenderar en Qi laddare med snabbladdningsförmåga för att säkra snabbast möjliga laddning av din iPhone och Samsung. Risken är även stor att fler smartphonetillverkare snart släpper nya modeller med stöd för Qi laddning i högre effekt.

För att en trådlös laddare ska kunna snabbladda en enhet behöver den kopplas till en Quick Charge adapter. En QC 3.0 adapter medföljer exempelvis i förpackning till RAVPower Alpha Qi laddare, men behöver köpas separat till övriga modeller.

Se även: Powerbank med trådlös laddning