Hem » Powerbank » Tryck

Tryck

 • Powerbank i metall som lämpar sig väl för både digitaltryck och gravyr. Kapac...
  132 kr
 • Tunn och lätt powerbank med kapacitet på 4600mAh. USB-A utgången har hög strö...
  219 kr

Powerbanks med tryck. Sätt er egen logo eller annat tryck på någon av våra modeller som är helt omärkta från fabrik. Just de här modellerna är speciellt framtagna för att sätta en egen design på, men det går lika bra att sätta tryck på modeller ur ordinarie sortiment.

Vid beställning av powerbanks med egen logo eller eget tryck så ordnar vi en eller flera digitala prototyper helt kostnadsfritt som sedan godkänns av er innan en eventuellt bindande beställning. Logoyp och övriga tryck kan graveras eller avbildas via digitaltryck i önskad färg, form och storlek.

Välj powerbank att trycka på

Är det viktigt att powerbanken har bra tekniska egenskaper? Har ni önskemål om storlek, vikt, färg och material? Nedan skriver vi om det viktigaste gällande batterikapacitet och strömstyrka (laddningshastighet) samt vilka material som passar vilket typ av tryck. Exempelvis passar modellerna i metall bra för gravyr.

#Batterikapacitet

Batterikapaciteten avgör hur mycket laddning som kan ges. Stor kapacitet ger många laddningar men betyder samtidigt sörre vikt och storlek jämfört med en modell med liten kapacitet.

 • 2500mAh - Minsta modellerna räcker till ca 1/2 laddning av en mobil. Små och lätta. ca 80g
 • 5000mAh - Storlek som får plats i fickan och räcker till drygt 1 laddning av mobilen. ca 130g
 • 10000mAh - 2-3 laddningar av mobilen och 1 laddning av surfplattan. Lite större men fortfarande relativt smidig storlek, ca 200g.
 • 20000mAh - Stor kapacitet för flera laddningar av mobilen eller surfplattan. ca 400g.

 

#Strömstyrka

Strömstyrkan för utgångar (Output) avgör hur snabbt en enhet potentiellt kan laddas. (Det gör inget om laddporten har högre ström än den enhet som laddas, enheten drar så mycket ström den behöver). Strömstyrkan för uppladdning av själva powerbanken (Input) avgör hur snabbt powerbanken kan laddas upp.

Output - strömstyrka på laddport

 • 1A - Vanligt på de mindre modellerna, laddar i ok hastighet men kan begränsa laddningshastighet av tillkopplade enheter.
 • 2A - Ger snabbare laddning av många enheter jämfört med 1A
 • 3A (USB-C) - 3A brukar kunna ges om powerbanken har en USB-C port (3A ges enbart om tillkopplad enhet har USB-C).

 

Input - strömstyrka på uppladdninsport (port som laddar själva powerbanken)

 • Ingång på 2A möjliggör dubbel hastighet på uppladdning av själva powerbanken jämfört med 1A. Ingången brukar vara av typen micro USB (kabel medföljer alltid, dock ej väggladdare)

 

Välj typ av tryck

Digitaltryck kan sättas på alla modellerna oberoende av ytans material. Gravyr kan göras på powerbankerna med yta av metall. Detaljer om tryckets storlek, färg osv. kommer vi överens om innan beställning. Vi gör gärna flera digitala prototyper med olika tryckstorlekar och färger som ni kan jämföra.

 • Digitaltryck

Digitaltryck kan tryckas på alla typer av materlial och underlag (plast och metall). Flera olika färger kan kombineras i samma tryck.

 • Gravyr

Gravyr passar powerbanks med skal i metall. Gravyr av logo eller liknande blir riktigt snyggt på våra powerbanks med metallfinish!

Förpackning - egen design

De färdigtryckta powerbankerna levereras normalt i den förpackning som anges på produktsidan. Om ni vill ha en egendesignad förpackning med tryck eller om ni har andra önskemål så ordnar vi givetvis detta!

Kontakta oss för offert, frågor eller funderingar! =)