Hem » Laddare

Laddare

Sortera efter egenskaper Laddar...
Snabbladdning: (QC 3.0 / PD)

USB laddare till mobil, surfplatta och powerbank

Har du tappat bort din mobilladdare, väggadapter eller billaddare? Eller behöver du en extra? En laddare med USB-portar laddar de flesta av dina prylar, vare sig du behöver en laddare till din iPhone, smartphone, surfplatta. powerbank eller annan USB-enhet, så har vi en modell som passar! I vårt sortiment hittar du USB-laddare till vägguttaget och till bilens 12V cigguttag.

USB-C, USB-A och multiladdare

Hos oss hittar du laddare med USB-C port, USB-A port samt laddare med stöd för QuickCharge. En och samma laddare kan oftast användas som en typ av "multiladdare" och användas vid laddning av flera olika typer av enheter. Vi har t.ex. laddare med både USB-A och USB-C port och modeller med flera Typ A portar. 

Vilken laddare passar mina prylar?

Det viktigaste att tänka på vid köp av en USB-laddare är att välja en modell som kan ge tillräckligt hög ström ( Antal Ampere) för att uppnå effektiv laddning. Flera av våra laddare har en output på 2.4A vilket är fullt tillräckligt för de flesta prylarna.

  • Ström (A)

Din laddare bör kunna ge minst så stark ström som din enhet vill ha. 2A är oftast tillräckligt för en smartphone eller surfplatta. Vissa modeller kan dock laddas snabbare via någon typ av snabbladdare.

  • Snabbladdning

Om din enhet stödjer Quick Charge (QC) eller Power Delivery (PD) så är en laddare med stöd för detta att föredra eftersom enheten laddas betydligt snabbare. Exempelvis stödje både iPhone X och iPhone 8 USB PD. Quick Charge stöd är relativt vanligt i andra smartphone modeller.

(En enhet som laddas med låg ström kan utan problem även laddas via en USB-laddare som kan ge högre ström) (USB-laddarna med flera portar kan i vissa fall ge begränsad ström per port när två enheter laddas samtidigt, se beteckning under "max ström").