Om Powerbank Specialisten

Vi på Powerbank Specialisten driver den här webshopen med stor entusiasm och strävar främst efter god service och kundnöjdhet. Vi vill också bidra med viktig information och vägledning inom området mobiltillbehör med inriktning på laddning och specifika produkter såsom portabla batterier, USB-laddare och kablar.

Vi säljer produkter inom flera av dessa områden via vår e-butik här på powerbankspecialisten.se och uppdaterar löpande vårt sortiment med högt eftertraktade produkter. Från vår sida ligger ett stort fokus på att erbjuda produkter från tillverkare som tar kvalitet och säkerhet på största allvar.

Butiken riktar sig till privatpersoner likväl som till företag och föreningar. Vare sig du som privatperson eller ni som företag är på jakt efter en specifik produkt eller en specialanpassad lösning så är ni varmt välkomna att kontakta oss för vägledning. Vi ser till att hitta rätt produkter tillsammans med er, även om de inte finns i ordinarie sortiment! Vi kan även hantera beställningar på powerbank med tryck.

Powerbankspecialisten.se drivs av SmartaPrylar Uppsala Handelsbolag, Organisationsnummer: 969780-5720.