Logo eller annat tryck på batteribank

Powerbank med tryck

Vid beställning av powerbanks med tryck levereras alla kringtjänster som digital prototyp, konvertering av filformat samt övrig relaterad service helt kostnadsfritt, det är även fraktfri leverans av färdiga produkter. Vi kan sätta tryck på alla modeller i vårt sortiment men vi har nu specifika powerbanks för tryck som är helt omärkta från fabrik och som lämpar sig extra bra att sätta tryck på. Så här ser stegen ut i processen från val av powerbank till färdig produkt med tryck:

1. Val av powerbank 

Om ni inte redan vet vilken modell ni vill beställa så ger vi förslag på vilka powerbank modeller som passar era önskemål gällande färg, form, vikt, pris och specifikationer som kapacitet och strömstyrka. Vissa material passar bra för gravyr medan andra lämpar sig bäst för digitaltryck.

2. Prisförslag skickas för powerbank och tryck

Totalpriset för en beställning på powerbank med tryck beror främst på vilken modell och vilka volymer beställningen gäller. Priserna på tryck och gravyr skiljer sig lite åt beroende på volym och typ men blir ofta en liten del av totalpriset.

3. Digital prototyp samt provtryck

Vi skapar en digital prototyp av vald powerbank med ert tryck på. För detta behöver vi en vektoriserad fil med det valda trycket, vi hjälper till att konvertara filen om det behövs. Efter godkänd korrektur går vi vidare till provtryck där möjlighet ges att titta på hur trycket ser ut i verkligheten.

4. Produktion startas

Tryckprocessen går igång efter ert godkännande och färdigtryckta powerbanks förpackas i vald förpackning.

5. Leverans av färdigtryckta produkter

Vi levererar de färdigtryckta produkterna direkt till er adress så fort produkerna är redo för leverans.

Kontakta oss via detta formulär eller ring oss direkt på 018-257918 för mer information, frågor och offert.

Powerbanks med egen logo, eget tryck eller text

Powerbank med egen logotyp, text eller annat tryck är ett effektivt sätt att synliggöra sitt företag på. Vi trycker er logo, text eller annat på valfri powerbank. Vi hjälper er att välja den modell som skulle passa ert projekt både design och prestandamässigt gällande kapacitet, strömstyrka, typ av laddportar, vikt, färg och form. Före beställning behöver vi den logotyp och/eller text som ni vill ha tryckt på produkterna, vi ordnar sedan en skiss och/eller provtryck på den powerbank vi kommit överens om.

  • Välja powerbank

Vilken powerbank man väljer att sätta tryck på beror på användningsområde, pris och design. Om produkterna ska användas för att ladda en specifik enhet eller om man vill att powerbanken ska kunna ladda exempelvis en bärbar dator så är egenskaper som strömstyrka, kapacitet och utgångstyp viktiga parametrar. Om powerbankerna är gåvor eller reklam så är kanske design och storlek viktigare eller åtminstone lika viktigt som produkternas prestanda.

  • Välja typ av tryck

Det finns några olika typer av tryckmetoder som man kan använda sig av när man sätter sin egen logo eller annat tryck på en powerbank. Lasergravyr ger ett snyggt och permanent tryck på de flesta material. En annan typ av tryck är tampotryck vilket är en av de absolut vanligaste tryckmetoderna för presentartiklar och reklam.

Tveka inte med att kontakta oss om ni vill göra en offertförfrågan eller har andra funderingar!