Hem » Powerbank » Eluttag » LIFEPOWR A3 27000 mAh powerbank, USB-C PD, AC
 
 

LIFEPOWR A3 27000 mAh powerbank, USB-C PD, AC

En powerbank med extremt stor kapacitet och portar för marknadens absolut högsta laddningshastighet. Laptop, mobil, surfplatta och även enheter som kräver ett vanligt eluttag laddas effektivt. A3 är en av få modeller med Stöd för både PD och QC 3.0, detta ger användaren snabb laddning oavsett vilken typ av enhet som laddas. PD tekniken ger iPhone 8 och X snabbladdning och laddar enkelt en laptop som exempelvis MacBook Pro med höga effektkrav via USB-C. QC 3.0 tekniken snabbladdar bl.a. Samsung Galaxy mobiler medan eluttaget på 230V laddar eller driver bärbara datorer eller andra prylar upp till 100W. En av få, kanske t.o.m. den enda powerbanken på marknaden med det bästa från alla världar!
3290 kr Ord. Pris (3490 kr)
 
 
 

Produktbeskrivning

Riktigt stor kapacitet på 27000mAh

27000mAh motsvarar 99.9Wh vilket är den största möjliga kapaciteten som är tillåten att ha med på flyget utan särskilda tillstånd. 27000 mAh ger de mindre prylarna som mobil och surfplatta många laddningar, den stora kapaciteten gör att modellen lämpar sig bra för laddning av exempelvis en laptop.

Snabbladdning via PD och QC

A3 har marknadens klart bästa USB-C PD utgång. Med denna powerbank säkrar man snabbast möjliga laddning oavssett vilken typ av enhet/enheter man äger. iPhone 8 och X snabbladdas medan MacBook eller annan USB-C driven dator laddas i marknadens högsta hastighet via USB-C porten med Power Delivery. Samsung Galaxy smartphones och många andra enheter med så kallad snabbladdningsteknik kan snabbladdas via powerbankens QC 3.0 utgång som snabbladdar enheter med stöd för Quick Charge. 

Laddar din MacBook Pro i 87W

Lifepowr A3 laddar din laptop via PD utgången som är på hela 87W, detta ger exempelvis en MacBook Pro laddning i högsta möjliga hastighet. Merparten av alla PD powerbankar på marknaden har en begränsad effekt, ofta under 45W, vilket begränsar laddningshastigheten avsevärt. Med Lifepowr A3 laddas din dator lika snabbt som via originalladdaren.

Eluttag, AC 230V

Den integrerade AC utgången fungerar likt ett vanlig eluttag och klarar högre effekt än de flesta konkurrerande modeller. Eluttaget klarar 100W kontinuerlig effekt och en peakar på 120W.  Om din laptop inte kan laddas via USB-C så är detta eluttag på 230V ett bra alternativ. Koppla enkelt in datorns adapter precis som i vanliga vägguttaget!

Snabb uppladdning av powerbank via USB-C

Lifepowr A3 laddas till 90% på ca 2 timmar via USB-C PD porten som även fungerar som ingång. Laddning kan ske i 60W vilket ger extremt snabb uppladdning via en väggadapter med stöd för Power Delivery. Om du ej redan har en sådan så rekommenderar vi att köpa med en adapter med USB-C PD 60W samt en USB-C till USB-C kabel som klarar laddning i höga hastigheter.

Yttre hölje i aluminium

A3 har inte bara komponenter och laddegenskaper i världsklass, designen är även den väl tilltänkt med ett snyggt och skyddande hölje i lättmetall. Fyra LED indikatorer visar kvarvarande batterinivå.

Specifikationer:

Kapacitet: 27000mAh
Utgång 1: USB-A 5V/2.4A
Utgång 2: USB-A Quick Charge 3.0 (QC 3.0)
Utgång 3: USB-C Power Delivery 87W (PD)
Utgång 4: AC 230V, eluttag (100W stabilt, peak 120W)
Vikt: 800g
Mått: 150 x 150 x 25 mm

Förpackning innehåller:

1x LIFEPOWR A3 27000 mAh powerbank, USB-C PD, AC
1x Skyddspåse
1x Manual

Omdömen

Skriv en recension

Lämna ett omdöme