Hem » Laddare » Solcellsladdare » Powertraveller Falcon 40 Solcellsladdare

Powertraveller Falcon 40 Solcellsladdare

Kraftfull och kvalitativ hopvikbar solcellsladdare till mer än bara vanliga USB enheter. Powertraveller har denna gång funnit en för många optimal lösning och kombination mellan vikt, storlek och prestanda som gör modellen till en av de absolut mest intressanta på marknaden. Laddning sker via USB portar och via en DC port på 20V. Vanliga USB prylar kan laddas via USB kabel medan 20V prylarna laddas via DC kabeln. Falcon 40 är den kraftfullaste solcellsladdaren från Powertraveller och är för många redan en livsviktig följeslagare på resor, och vandringar ute i naturen.

Förhandsboka ditt exemplar! Begränsat antal: Preliminär leveranstid, 5 - 20 dagar, inväntar leverans från leverantör

2449 kr Ord. Pris (3095 kr)

Produktbeskrivning

Falcon 40 - solcellsladdare på 40W

Pwertraveller Falcon 40 är en effektiv hopvikbar solcellsladdare och är ett av de mest användbara prylarna för laddning utomhus, exempelvis till powerbanks, mobiler, kameror, surfplattor, mindre laptops eller andra elektroniska. Laddning kan ske via vanlig USB samt via 20V vilket möjliggör laddning av ett enormt stort antal enheter. Panelerna på Falcon 40 kan generera upp till 40W vilket säkrar laddning även vid sämre förhållanden.

Laddar mer än USB-prylar via solen

Falcon 40 är en av marknadens mest mångsidiga solcellsladdare då den till skillnad från merparten av hopvikbara solcellsladdae även kan ge laddning i 20V. Solpanelen har en integrerad kabel som är speciellt anpassad för för att ladda enheter i högre spänning (20V).

Vädertåligt yttre

Falcon 40 har tillverkats i material som tål väder och vind, modellen är designad för utomhusbruk och användande ute i naturen där diverse yttre påfrestningar som kan tänkas uppstå.

Smart vikbar design

Solcellsladdaren består av tre tunna, lätta och effektiva solpanel vilket gör panelen hopvikbar och därmed väldigt enkel att bära med sig. Praktiska fästen runtom gör den även enkel att hänga upp eller placera på bästa möjliga plats.

Specifikationer:

Nominell effekt: 40W
Spänning (Volt): 5V (USB) 20V (DC)
Ström: Upp till 3A vid 5V, 1A vid 20V
Output DC: 20W
Output USB:15W
Vikt: 3,1 kg
Mått: Hopvikt: 43.2 x 28.6 x 6.4 cm Utvikt: 43.2 x 136.6 x 3.8 cm

Förpackning innehåller:

1x Powertraveller Falcon 40 Solcellsladdare
1x Adapterset (10st) som passar de vanligaste laptop modellerna
1x 12V adpater (cigguttag hona)
1x USB-C till USB kabel, 1m
1x DC kabel (2m)
2x karbinhakar
1x USB-C till micro USB adapter
1x Manual

Produktblad & Manual

Omdömen

Skriv en recension

Lämna ett omdöme

Alternativa produkter

  • 3699 kr
    ( 4765 kr)