Hem » Powerbank » DC utgång » Powertraveller Powergorilla

Powertraveller Powergorilla

Powergorilla laddar mer än USB prylar. även 12V enhter och prylar upp till 24V kan laddas via den ställbara DC utgången. Denna funktion möjliggör laddning av mängder av enheter. Det medföljer dessutom 15 adaptrar som passar de flesta aparater och prylar. Batterikapaciteten är stor och ligger på 24000mAh vilket ger mobil, surfplatta och andra mindre USB prylar ges många laddningar medan en mindre notebook ges ett par laddningar. Powergorillas tåliga och robusta yttre och dess stora användningsområde gör modellen till den perfekta powerbanken att ha med sig ute i naturen.

Förhandsboka ditt exemplar! Begränsat antal: Preliminär leveranstid, 5 - 20 dagar, inväntar leverans från leverantör

2790 kr

Produktbeskrivning

Powergorilla - Multi Volt Powerbank

Powergorilla är en powerbank med funktioner utöver det vanliga. DC utgångarna kan ställas till hela 6 olika spänningslägen mellan 8,4V - 24V vilket möjliggör laddning av ett stort antal enheter. Det följer även med 15 adaptrar som kan kopplas till DC kabeln och passar flesta laptop modellerna. Batterikapaciteten ligger på 24000mAh och är tillräckligt till laddning av en vanlig laptop. Mobil, surfplatta och andra mindre USB prylar ges många laddningar via modellens USB port.

DC utgång - 8,4V, 9,5V, 12V, 16V, 19V, 24V

DC porten stöder en spänning upp till 24V och ändras väldigt enkelt manuellt. Detta är en funktion som ger stor frihet och stora möjligheter att ladda/driva de flesta typer av elektroniska enheter. Det medföljer även en 12V adapter som efterliknar cigguttaget i bilen vilket underlättar laddning av prylar med sådan laddare.

USB enheter laddas via USB-A port

Powergorilla laddar inte bara krävande enhter som kräver högre spänning än USB. Surfplattor mobiltelefoner och andra USB prylar laddas via Powergorillas USB-port.

Effektiv uppladdning av Powergorilla

Powertravleller Powergorilla laddas upp via den medföljande laddaren. Uppladdning via vägguttag tar ca 7 timmar.

Tålig konstruktion

Powertraveller har stor erfarenhet av att konstruera stryktåliga portabla batterier. Powergorilla är designad för att kunna användas i påfrestande miljöer. Modellen är väl beprövad vid expeditioner, bergsbestigningar och andra äventyr världen över. 

Specifikationer:

Kapacitet: 24000mAh (88Wh)
DC utgång: 12V, 16V, 19V, 24V
USB port: 1x USB-A 5V/2,4A
DC ingång: 15-25V (1,5-4A)
Vikt: 700g
Mått: 215 x 130 x 15 mm

Förpackning innehåller:

1x Powertraveller Powergorilla
1x Laddare, DC 19V
1x USB till USB-C kabel
1x USB-C till micro USB adapter
1x 12V adapter (hona) (cigguttag)
1x Laptop adapterkit (15 st)
1x Skyddspåse
1x DC förlängningskabel
1x Manual

Produktblad & Manual

Omdömen

Skriv omdöme

Lämna ett omdöme

Alternativa produkter