Hem » Powerbank » Sandberg Solar Powerbank 16000mAh
 
 

Sandberg Solar Powerbank 16000mAh

Powerbank med solpanel och kapacitet på hela 16000mAh. IP 67 certifiering gör modellen vattentät, dammtålig och stöttålig. Stark ficklampa, smarta funktioner samt uppladdning via solen gör denna modell till en riktigt intressant nödladdare att ha med sig ut på äventyr!
699 kr
 
 
 

Produktbeskrivning

Powerbank med solcellsladdare

Sandberg Outdoor Solar Powerbank kan laddas upp av solen via den inbyggda solpanelen. En användbar funktionalitet vid långa dagar utomhus och vid tillfällen utan eluttag! Powerbanken laddas automatiskt då solpanelen exponeras för dagsljus, laddning indikeras då av en indikator.

Svårslagen kapacitet på 16000mAh

Denna solcells-powerbank från Sandberg är ett riktigt kraftpaket. Så här pass stor kapacitet är relativt ovanligt bland powebanks med inbyggd solpanel. Det stora batteriet är en trygghet att ha med sig eftersom det ger både fler och längre laddningar av dina prylar.

Tåligt yttre för utomhusbruk

IP 67 certifiering vittnar om ett riktigt tåligt yttre som tål både vatten, damm och stötar. Tillsammans med den inbyggda solcellsladdningen är detta ett stort plus då modellen är tänkt att användas utomhus. Dessa skydd gör att powerbanken passar perfekt till utflyker, resor och äventyr.

Effektiv laddning

Enheter kan laddas via två skilda portar av typen USB-A där ena porten kan ge hela 2.4A, detta är tillräckligt även för de flesta större och mer krävande prylar som exemplelvis surfplattan. Uppladdning av själva powerbanken kan utöver laddning via solen ske betydligt snabbare via en micro-USB port på 2A. Laddning görs via en vanlig väggadapter med USB-port.

Ficklampa med starkt ljus

En riktigt trevlig funktion är ficklampan som ger ett förvånansvärt starkt sken. Användbar funktion när ficklampan glömts kvar hemma. Ljuset kommer från fyra lampor som sitter på powerbankens baksida. Ljuset är för de flesta situationer tillräckligt och fungerar därför oftast väldigt bra som komplement till en "riktig" ficklampa.

Specifikationer:

Kapacitet: 16000mAh
Output: 1x USB 5V/2.4A 1x USB 5V/1A (max 3.4A)
Dimensioner: 160x76x20mm
Input: 5V/2A
Vikt: 387g
Solpanel: 1.4 W, 280 mA

Skyddscertifiering IP 67
Vattentät, dammtålig, stöttålig

Förpackning innehåller:

1x Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh
1x Micro USB-kabel, 1x Bruksanvisning

Recensioner

Omdöme (0)

Skriv en recension

Lämna ett omdöme

Produktbetyg 1-5

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.